środa, 27 listopada 2013

88. marchewka, banan, masło orzechowe.


marchewkowe pancakes z makiem przełożone kokosowym masłem orzechowym i bananem, podane z dżemem jagodowym i jagodami peruwiańskimi
poppy seed carrot cake pancakes layered with coconut peanut butter and banana and topped with blueberry jam and Peruvian berries












Pancakes robiłam tak samo, jak gryczane, pojawiające się na blogu już nie raz. Dodałam jedynie łyżkę maku i drobno startą marchowę ;) Miłej środy.



4 komentarze :

  1. grubaśne te placuszki ! marchewkowe zdecydowanie pyszne, a jeszcze smaczniej z masłem ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. ostatnio po raz pierwszy spróbowałam miechunki i jestem zachwycona wyrazistym smakiem tych jagód. :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. fakt, mają specyficzny smak. na początku mnie nie zachwyciły, ale tym razem wydawały się wyjątkowo smaczne ;)

      Usuń