bananowe tofurniki przełożone kokosowym masłem orzechowym i bananem podane z winogronami, malinami i gorzką czekoladą
banana tofucakes with coconut peanut butter and banana topped with grapes, raspberries and dark chocolate
Naleśnikowa sobota, można zjeść śniadanie z Mamą, bez pośpiechu, ponarzekać na pogodę, porozmawiać.
Pierwszy poważniejszy tydzień w szkole minął, były pierwsze sprawdziany, była matematyka i historia na biologii, były doświadczenia na chemii. Dużo pracy, brak czasu, ale przecież po to jest szkoła, no nie? ;)
Dzisiejszy dzień zapowiada się ciekawie, na razie tylko zepsuł mi się mikser, a moja Mama zbiła jajo ^^
A wy? Jak radzicie sobie z powrotem do szkoły?
Angielski na dziś:
umbilical cord - pępowina
twoje tofurniczki świetnie wyglądają, taka smaczna wieżyczka. tylko nie znam smaku tofu, więc nie wyobrażam sobie za bardzo jak smakują. w towarzystwie zawsze raźniej ;D
OdpowiedzUsuń