czwartek, 25 lipca 2013

23. kukkurydza, kukkurydza..../ccorn, ccorn....


pudding z kaszy kukurydzianej z rodzynkami nadziany masłem kokosowym, podany z borówkowym kwiatkiem i bananem
grits pudding cooked with raisins, filled with coconut butter and topped with blueberry flower and banana












Uwielbiam wstać rano i mieć gotowe śniadanie. Bo rano budzi się bestia ;)

Przepis:
300 ml mleka/soku
4 czubate łyżki kaszy kukurydzianej
ew. słodzidło
1 łyżka rodzynek
ulubione owoce

Wystarczy ugotować kaszę (moja gotowała się jakieś 7-8 minut), przelać do miseczki i wstawić na noc do lodówki. Rano cieszyć się gotowym śniadaniem :D


I love waking up and having my breakfast done. Because in the morning the beast comes alive ;)

Recipe:
300 ml milk/juice
4 heaping Tbsps grits
opt. sweetener
1 Tbsp raisins
favourite fruits

All you need to do is to cook grits (mine was ready after 7-8 minutes), pour it into your bowl and leave in the fridge overnight. In the morning you just enjoy having your breakfast ready :D



Pogoda na plażę idealna. Dobrze że przynajmniej mam ciasto.
The weather for going to the beach is just 'perfect'. Good thing that at least I have my banana cake.

2 komentarze :